Bezoekadres:

Berghemseweg 13
5388 PT Nistelrode

Postadres:

Postbus 6
5388 ZG Nistelrode

KvK nummer: 16074518
BTW nummer: NL 8042.25.862.B.01


Telefoon +31 (0) 412 - 61 18 41
Mobiel +31 (0) 6 - 29 12 50 66
Fax +31 (0) 412 - 61 28 95
E-mailadres transport@corvanschaijk.nl
Website www.corvanschaijk.nl
Volg Cor van Schaijk Transport via Facebook Volg Cor van Schaijk Transport via Facebook

Copyright


De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat.

Cor van Schaijk Aannemings- en Transportmaatschappij B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen.

Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Cor van Schaijk Aannemings- en Transportmaatschappij B.V. kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of -sites.

De informatie, foto's en illustraties op deze site mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cor van Schaijk Aannemings- en Transportmaatschappij B.V. worden overgenomen of in welke wijze dan ook worden gekopieerd of vermenigvuldigd. Cor van Schaijk Aannemings- en Transportmaatschappij B.V. heeft van al het materiaal het auteursrecht.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Het beeldmateriaal afkomstig van derden vervult enkel een informatieve functie behorend bij de inhoud van de site of pagina en blijft het eigendom van de rechtmatige eigenaren, als zodanig aangegeven.

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Indien uw vragen en/of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring, kunt u een e-mail sturen naar: transport@corvanschaijk.nl